fb event

Честит Еньовден приятели!

На този специален ден, в който се вярва че тревите и билките разкриват най-голямата си сила, избрахме да стартираме проекта Craftica.

Вдъхновени от природата, билките, цветята и природните елементи, ние и наши съмишленици, ще ги обединим с въобръжение и умения, за да създаваме вдъхновяващи, ръчно изработени продукти.

Харесайте страницата ни във facebook, последвайте ни в instagram и twitter или се запишете за електронния ни бюлетин, за да следите всичко което ще създаваме и споделяме.

Според народните вярвания, на днешния ден започва далечното начало на зимата,  но преди слънцето да  поеме по този път, то се окъпва във водоизточниците и прави водата лековита. После се отърсва и росата, която пада е с особена магическа сила. Затова на Еньовден, всеки трябва да се измие преди изгрев в течаща вода или да се отъркаля в росата за здраве.

Вижте как в днешния ден посрещнахме слънцето на плажа и наблюдавахме как то се отразява в затоплените води на Черно море. Заснехме и билките по крайбрежните поляни, огряни от игряващите слънчеви лъчи.

0