Еньовден – Стартираме Craftica

Честит Еньовден приятели!

На този специален ден, в който се вярва че тревите и билките разкриват най-голямата си сила, избрахме да стартираме проекта Craftica.

Вдъхновени от природата, билките, цветята и природните елементи, ние и наши съмишленици, ще ги обединим с въобръжение и умения, за да създаваме вдъхновяващи, ръчно изработени продукти.

Харесайте страницата ни във facebook, последвайте ни в instagram и twitter или се запишете за електронния ни бюлетин, за да следите всичко което ще създаваме и споделяме.

Според народните вярвания, на днешния ден започва далечното начало на зимата,  но преди слънцето да  поеме по този път, то се окъпва във водоизточниците и прави водата лековита. После се отърсва и росата, която пада е с особена магическа сила. Затова на Еньовден, всеки трябва да се измие преди изгрев в течаща вода или да се отъркаля в росата за здраве.

Вижте как в днешния ден посрещнахме слънцето на плажа и наблюдавахме как то се отразява в затоплените води на Черно море. Заснехме и билките по крайбрежните поляни, огряни от игряващите слънчеви лъчи.

Шафранът – ползи за кожата и тялото

Има причина шафранът да е една от най-скъпите подправки в света. Трудността, с която се приготвя, и ароматният му вкус не са единствените причини за това. Тази скъпа подправка може да се похвали и с множество ползи за тялото и кожата.   Шафранът е ценна съставка...

Прах от хибискус за силна и блестяща коса

Хибискусът е древно средство за поддържане на здрав скалп и ефективно средство против преждевременно побеляване на косата. В Аюрведа, хибискусът е една от най-известните билки за стимулиране на растежа на косата. Предимства на хибискуса: спира косопада прави косата...

Как да почистим дома с етерични масла и натурални съставки

Как да почистим дома си, с етерични масла и изцяло натурални съставки? Можем да почистваме домовете си по естествен начин, избягвайки много от токсичните съставки на готовите препарати, като използваме етерични масла и някои основни средства, които вероятно вече много...

Свързани публикации

Няма намерени резултати

Страницата, която търсите, не може да бъде намерена. Опитайте прецизиране на търсенето или използвайте навигацията по-горе, за да намерите публикацията.

0

Pin It on Pinterest

Share This